Social
Makkers

SocialMakkers is het creatieve brein achter al jouw Instagram-, LinkedIn- en TikTok-content. We houden van video’s, foto’s, en alles daartussenin, en we delen die liefde graag met jou.

Voor een vast bedrag per maand video content voor jouw social media.

Bij SocialMakkers draait het om jouw verhaal op een frisse en leuke manier te vertellen. En waarom? Omdat we weten dat jouw boodschap moet opvallen, en snel! Reken maar op ons om jouw merk een boost te geven met inhoud die de aandacht trekt en het delen waard is.

Wat we doen? We creëren social content, die perfect past bij Instagram, LinkedIn en TikTok. Of het nu gaat om korte en pittige video’s, foto’s met dat speciale iets, of iets compleet nieuws – we nemen het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet. Bij SocialMakkers houden we het licht, creatief, en altijd gericht op jouw succes. 🎥✨

Wij nemen de regie, jij de credits.

Waarom videomarketing? 📹 Simpel: in deze digitale tijd is visuele content koning. Alles draait om trendy, kwaliteitsvolle content met een flinke dosis passie. 

Kortom, videomarketing is niet langer een optie, maar een noodzaak in de digitale wereld van vandaag. Wil je jouw merk naar het volgende niveau tillen? Neem contact op met SocialMakkers en laat ons je helpen! 📸🕺

Kies je SocialMakkers pakket

SocialMakkers ontzorgt je volledig in het maken van online video.
Wij komen met de ideeen en zorgen dat jij iedere maand nieuwe content hebt.

Kennis

495,- Per maand
  • Ontwikkeling videoplan
  • Opnames van 2u op locatie
  • 45sec social content
  • Montages incl. 1 feedbackronde

Makker

795,- Per maand
  • Ontwikkeling videoplan
  • Halve dag opnames op locatie
  • 100sec social content
  • Montages incl. 1 feedbackronde
populair

BFF

1295,- Per maand
  • Ontwikkeling videoplan
  • Hele dag opnames op locatie
  • 160sec social content
  • Montages incl. 1 feedbackronde

Bij een abonnement van 6 maand of langer, gratis huisstijl animaties
om te gebruiken bij alle door SocialMakkers voor jou geproduceerde videos t.w.v. € 395,-

FAQ

Short-form video’s; Dit zijn beknopte en vaak vermakelijke video’s. Platforms zoals TikTok en Reels op Instagram zijn populair voor het delen van korte videocontent.

Stories; Dit zijn korte video’s die gebruikers voor een beperkte duur, meestal 24 uur, kunnen delen. Verhalen zijn een populaire manier voor gebruikers en bedrijven om updates te delen, achter de schermen content te tonen, en meer informele, persoonlijke momenten te delen.

Long-form video’s; Dit zijn doorgaans langere video’s die variëren van enkele minuten tot enkele uren. Platforms zoals YouTube, Facebook en IGTV zijn populair voor het delen van langere videocontent. Interesse hierin? Neem dan contact op met CineMakkers.nl 

Weinig! Wij komen met de ideeen en werken deze voor je uit. Wel gaan we iedere maand met je in gesprek over onze ideeen en wat er voor jullie op de agenda staat de komende maand. Zo blijven we altijd actueel en kunnen we inspringen op trends en ontwikkelingen. 

Afhankelijk van het gekozen pakket komen wij tussen de 2u en een hele dag opnames maken. Ook tijdens deze uren zul je niet altijd aanwezig hoeven te zijn. Dit is terug te vinden in het draaiboek wat wij voor de opnames maken.

Na het eerste gesprek kiezen we samen met jou een geschikte opnamedatum in de komende maand. Hierna gaat ons team aan de slag met de ideeen en het draaiboek.

De montages leveren wij binnen 5 werkdagen op in de benodigde formaten. 

  • Verhoogde betrokkenheid: Video’s hebben de neiging om meer betrokkenheid te genereren dan tekst of afbeeldingen. Mensen zijn vaak meer geneigd om te reageren, te delen en te reageren op video-inhoud.
  • Verbeterde merkbekendheid: Door boeiende en creatieve video-inhoud te delen, kan een bedrijf zijn merkbekendheid vergroten en een blijvende indruk achterlaten bij zijn doelgroep.
  • Betere communicatie: Video’s kunnen complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier communiceren. Dit maakt het gemakkelijker voor bedrijven om hun boodschap over te brengen en potentiële klanten te informeren over hun producten of diensten.
  • Verhoogde conversies: Video’s kunnen helpen bij het stimuleren van conversies. Door het gebruik van call-to-action knoppen of links in de video’s, kunnen bedrijven kijkers aansporen tot actie, zoals het bezoeken van hun website, het invullen van een formulier of het doen van aankopen.
  • Beter bereik en viraliteit: Interessante en deelbare video-inhoud heeft het potentieel om viraal te gaan en een veel groter publiek te bereiken dan traditionele inhoudstypen.
  • Demonstratie van producten of diensten: Video’s kunnen gebruikt worden om producten of diensten te demonstreren, waardoor potentiële klanten een beter begrip krijgen van wat het bedrijf te bieden heeft.
  • Verbeterde SEO: Sociale media video’s kunnen ook helpen bij het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van een bedrijf, aangezien video-inhoud hoog gewaardeerd wordt door zoekmachines.